VIDEO: Arkkarin iholla vol 4

Ei kommentteja:


Lähestulkoon viimeisiä viedään! Tämä ja tuleva viides ovat vähän lyhyempiä kuin edeltäjänsä, mun kannalta onni, ettei mene vuorokausia editointiin. Suosittelen edelleen katsomaan näitä HD-versiona, varsinkin kun tässä jatkossa on joitain pimeässä kuvattuja pätkiä, ja kuvanlaatu voi vähän heitellä.Mun fiiliksiä voisi tällä hetkellä kuvailla se semmoinen yks Muumien taustamusiikki, jossa tuntuu siltä että joku juoksee tai jahtaa tai on muuten vaan vähän semmonen ahdistavan kiireinen tunne. Luulen että koko tää marraskuu tulee olemaan sitä fiilistä. Odotan joulukuun puoliväliä ja sen jälkeistä rauhaa, tai ainakin mä uskon, että viimeistään siinä main kaikki tää tekemisen määrä vähän hellittää.

Sitten mun loppuvuoden taustamusiikki voisi olla sellaista niin kuin tässä kipaleessa. Sellaista rentoutumisen multihuipentumaa. Joo kiitos.


ps. Jos mun videoiden päälle tulee joskus jotain mainoksia, niin ne tulee noiden noiden kolmansien osapuolien musiikkien mukana enkä voi niille mitään, koska en osaa soittaa tai säveltää ja iMovien omat kipaleet on kamalan rajoittuneita. Että näin tälleen ihan vaan sivuhuomautuksena.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti