Inspiraatioleikekirjasta 07

4 kommenttia:
Pitkästä aikaa! Ehtikö joku kaivata näitä? Talvi ei mun osalta valitettavasti pahemmin inspiroinut tän postaussarjan osien tekemiseen, mutta koska näistä ilmeisesti kumminkin tykättiin ja koska kevät alkaa pikkuhiljaa herättää mua talvihorroksesta, niin voisin yrittää tehdä näitä jälleen aina silloin tällöin!

inspiraatio leikekirja diy
Kuvien lähteet: Dahlia, Wit & Whitsle, The Merrythought, Etsy
SannitinWhipping+post, Always Rooney

PUINEN KISSAKÄSILAUKKU. Mä en yleensä ihastu mihinkään vaatteisiin ja asusteisiin siihen tyyliin, että iskee semmonen ihanihanihanihanpakkosaadaaaaa -kuume. Tai tosi harvoin ainakin. Viime keväänä se kohdistui yhteen pitsimekkoon, tänä keväänä nyt tuohon laukkuun. Ja mä en oo ikinä haluamalla halunnut mitään tiettyä laukkua. Nyt haluan, ja ainoa mikä mua on jarruttanut, on sen hinta. Yli 50€ käsilaukusta, jota ei siis käytä edes päivittäin, on aika hirvittävä hinta mun tulotasolle. Mutta veikkaan, että olisi riipaisevampaa, jos se tullaankin myymään loppuun ennen kuin mä kerkeän saada riittävästi rahaa että ostaminen "ei tuntuisi missään", kuin se, että joutuisin nyt nipistämään menoistani tän vuoksi. Koska on se vaan ihan tajuttoman söpö, enkä vastaavaa oo löytänyt mistään edullisemmalla hinnalla, vaikka kuinka oon etsinyt.

KATOSTA ROIKKUVA KASVIHUONE. Tuollainen olisi vaan kertakaikkiaan tyylikäs, varsinkin kun ei ole pöytätilaa tuollaiselle asetelmalle. Muodoltaankin tuo olisi juuri sopiva, mutta käsittääkseni noita myydään myös muissa muodoissa. Sisälle sitten sellaisia kasveja, joita ei jatkuvasti tarvitsisi olla kastelemassakaan (eli oikea epäviherpeukalon unelma).

KIMALLEPULLORIIPUS. Mulla on avaimenperässä pieni pullo, jossa on hiekkaa sisällä. Ostin sen aikoinaan Japanista Fuji-kierrokselta matkamuistoksi, ja nyttemmin sen korkki on jo melkein painunut sisään, ja pelkään sen hajoavan. Mutta se ei sinänsä liity siihen, että tuollainen pieni hilettä tai muuta raetta sisältävä pullo olisi riipuksena aika nätti! (Ohjepostaus täällä.)

OSUVAT SANALEIKKIMUKIT. Posliinitussi + valkoinen muki = tila on vapaa luovuudelle. Ja mun mielestä toi donitsijuttu sopis mulle.

VIRKATTU REPPU. Kånken-reppu on tätä nykyä aika pinnalla, ja niitä tuntuu olevan joka toisen ihmisen harteilla – mutta kuinka monella se on tehty virkaten? Tämä älyttömän siististi tehty reppu tuli vastaan Sannikas -blogissa, ja on meinaan niin hieno, että kelpais kyllä omillekin harteille! Varsinkin kun muutenkin tulee käytettyä lähinnä vaan reppuja, ja jos joskus käytän sellaista olalla pidettävää laukkua, huomana hapuilevani, että missäs ihmeessä se toinen olkain oikein on.

YKSINKERTAINEN NAHKALAUKKU. Toi vintage-laukku maksaa tuolla kuvalähteen verkkokaupassa lähes 200 dollaria, mutta mä mietin, josko tuon tapaisin voisi aika kätevästi ommella myös itse..? On sen verran tyylikäs, eikä mulla ole yhtäkään tuon mallista laukkua –tai no, oon muutenkin kulkenut jo pidemmän aikaa lähinnä vaan paria eri reppua vaihdellen.

KUKIKKAAT TENNARIT. Kesä mielessä, kukat tennareissa? Tokihan sellaiset voisi ostaa valmiinakin, mutta kuka nyt tekisi asiat helpoimman kautta. Noihin kollaasin tennareihin on tehty kukkakuviot silittämällä ne kankaaseen sellaisesta "iron-on"-tulostepaperista. (Ohjeellinen postaus löytyy täältä.)


Ehtikö joku ikävöidä näitä? Jos tämä postaussarja on jollekin uusi tuttavuus, viime vuoden puolella tehtyjä leikekirjasivuja voi kurkkailla täältä: 1, 2, 3, 4, 5, 6
4 kommenttia:
 1. Ehdin kaivata! Tykkään näistä postauksista ihan älyttömästi, alkaa omia älynystyröitä kutkuttamaan kun mietin, mitä kaikkea itse haluaisin. Plus näistä saa vinkkejä omaan käyttöön!

  VastaaPoista
 2. Oon kaivannut! Tykkään eritoten siitä kun sulla on yks tietty laukku, tai muu juttu minkä haluiaisit, kun muilla on yleensä että haluaa niken kengät yms. :-) nää on vähän tälläsiä henkilökohtasempia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Haha joo mulla saattaa vähän poiketa ruodusta nää satunnaiset suuremman luokan haluamiset, vaikka käytännössä tykkään myös noista yleisimmistä hiteistä. :D

   Poista