Inspiraatioleikekirjasta 08

2 kommenttia:
Muutaman päivän on vielä hiljaista, että saan noi tentit pois alta, ja sitten on lukuvuosi pulkassa ja kerkeää keskittymään blogiinkin. Mulle on vaihteeksi kerääntynyt aika tosi pitkä lista kaikkea mitä haluaisin tehdä ja ommella, mutta ennen kuin pääsen niihin kiinni, niin tässä teille muutamia viime aikoina inspiroineita juttuja!


Kuvien lähteet: Martha Stewart, Free PeopleRecyclare, Madame Criatica, Klams, Poppytalk

PELTIPURKIT JÄÄKAAPIN OVESSA. Sellaiset olisivat aika kätevät, kun säilytystilaa on muutenkin hintsusti. Ainoa haaste ulokkeellisissa magneeteissa ja koristeissa on vaan se, että mun jääkaappi on kapean kulkuväylän kohdalla eteisen ja olohuoneen/keittiön välissä. Kun viime vuonna tein niitä pullonkorkkimagneetteja, ne olivat muutamassa kuukaudessa pudoteltu jo niin monta kertaa lattialle (en niinkään minun toimestani, vaan tuon leveäharteisemman kumppanini), että kasvit olivat kuolleet. Nyt ne ovat killuneet pidemmän aikaa ihan siellä kaapin yläreunassa, ettei niitä tulisi vahingossa enää huidottua...

INKKARIKUVIOINEN KESÄMEKKO. Tommonen valkonen, mustakuvioinen, yksinkertainen mekko olisi tosi kätevä kesäjuhliin, jos sellaisia juhlia tulisi. Ja siinä missä tommonen voi valmiina maksaa maltaita (oikeesti, toikin kuvan mekko oli tyyliin yli tuhat euroa), voisin jotenkin kuvitella aika käteväksi että johonkin yksiväriseen kirppislöytöön tms. tekisi kangasväreillä tuollaisen kuvioinnin.

PELTIPURKKI SPOTTIVALO. Oon aina sillon tällön kuolannut spottilamppuja, mutta koska ne ovat yleensä joko pöytä- tai jalkalappuja, en ole sellaista hommannut – ei tässä kämpässä olisi tilaa. Nää peltipurkkispotit ovat kumminkin viehättäviä, ehkä sellaisen kykenisi joskus tekemään itse..? Tai jos ei voi nikkaroida niin ehkä vaan venailen, että joskus on vielä kämppä, jossa on tilaa yhdelle jalkalampullekin.

BETONIRUUKUT. Joku näiden karkeudessa ja kovassa olemuksessa on vaan tosi kaunista. Vähän niinkuin karkeissa betonirakennuksissa, ja sitten kun niiden rinnalle laitetaan haurauta kasveja, kontrasti on viehättävä. Näitä ei edes välttämättä olisi niin haastava tehdä itse, hmm...

KAMERANAUHA NAHKAVYÖSTÄ. Joku tyylikäs kirpparilöytövyö ja siitä kameralla uusi, kestävä ja tyylikäs kaulanauha – tai käsinauha, jos vyö olisi ohuempi. Voisi olla aika hieno!

SIMPUKKABIKINIT. Ne kiehtovat mua jotenkin ihan tosi paljon, oon tsiigaillut näitä jo pidemmän aikaa. Ne ovat samalla söpöt mutta eivät kumminkaan liian simpukan näköiset, eli se tietty tyylikkyys löytyy. Harmi vaan että noi maksavat mun mielestä ihan kohtuuttoman paljon tuolla Klams -verkkokaupassa, ja toisaalta taas vaikuttavat aika haastavilta, että itse saisi tehtyä... Saa nähdä nyt. Mutta tää Helmi haluais simpukat (haha)!

Leviääkö inspis teidänkin taajuudelle?
2 kommenttia:
  1. Oh mä tunnen kuinka se leviää! Nimenomaan se ettei tarvis aina ostaa kaikkea uutena, vaan just peltipurkkeja voi maalata ja muuta niin se tunne itsessään on jo upea tunne. Itellä on nyt meneillään niin kova "kriisi" sisustuksen suhteen ja nää sun inspispostaukset lumoaa mut niin pahasti että avopuoliso joutuu oikeesti toppuutella mua kaupoilla etten osta kaikkea :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha jeee! :D Voi ei avomies-parka! Roope niin tulee kokemaan ton saman, etten vaan ostais sit meiän kämppää täyteen kaikkea tai tee kaikkea pientä kivaa mille ei ole kunnolla tilaa... :'D Mutta ihana kuulla että tykkäsit!

      Poista