Bralette Inspiration

2 kommenttia:
Tein viikko sitten diy-postauksen helppojen bralettejen ompelua varten, ja se herätti vähän kysymyksiä, että millaisia vaatteita braleten kanssa oikein kannattaisi käyttää ja mikä niiden kanssa sopii? Tää oli mulle itsellenikin suuri mysteeri, sillä riippumatta siitä, kuinka paljon kyseistä rintaliivimallia oon ihastellut, mulla ei ole ollut harmainta aavistusta, miten semmonen oikein esiintyisi edukseen arkivaatteisiin yhdistettynä.

Käytännössähän näitä voi käyttää ihan vaatteiden alla, mutta se tuntui sellaisenaan vähän liian tylsältä vastaukselta. Joitain näyttäviä, hiukan yläkroppaa muutenkin peittävämpiä ja rintoja tukevampia braletteja voisi käyttää myös suoraan toppien sijasta, esimerkiksi johonkin korkeavyöräröisempään hameeseen yhdistettynä. Toisaalta mä näen braletet myös jotenkin eri tavalla, kuin tavalliset tukikaarelliset ja toppaukselliset rintsikat, jotka itse ainakin haluan aina mieluiten piilottaa täysin näkymättömiin. Braletet tuntuvat jotenkin aistillisemmilta, salonkikelpoisemmilta. Sellaisilta rintaliiveiltä, joilla on lupa vähän vilahtaa – silleen hyvän maun (ja oman rohkeuden) rajoissa.Pyörin Pinterestin ihmeellisessä maailmassa etsimässä pukeutumisinspistä, ja kokosin teillekin tähän muutamia itseäni viehättäviä esimerkkejä. Bralettejahan on vaikka minkämoisia erilaisia, yksinkertaisista näyttäviin. Mä itse tykkään erityisesti sellaisista, joissa on tyylikäs selkämys, joka todellakin saisi myös näkyä.

Sitten kun saan oman braletteni viimeisteltyä tai hommattua lisää moisia ja otettua ne mukaan osaksi arkiasujani, niin sitten voitte saada esimerkkikuvaa ihan käytännössäkin, mutta sillä välin tyydytään näihin inspiraatiokuviin! Todennäköisesti braletet ovat lämpimämmissä maissa paljon käytännöllisempiä, ihan ympäri vuodenkin, mutta ei se silti vähennä mun ihastusta näitä kyseisiä pitsillä ja olkaimilla leikitteleviä vaatekappaleita kohtaan.

Tää oli ensimmäinen mun tekemä tämmönen inspispostaus, kun tähän mennessä oon tehnyt vaan niitä diy-aiheisia leikekirjapostauksia – toivottavasti tästä oli iloa!

Mulla on muitakin postauksia ja postausideoita "jonossa", mutta on ollut ihan kädet täynnä töitä noiden lähiöfestivaalijärjestelyiden kanssa, että on vaikea löytää aikaa millekään muulle... Mutta kirjottelen sitä mukaa kuin vain kerkeän!

Kuvien lähteet: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
2 kommenttia:
  1. Vitsit on kyllä nättejä iha inspaavia kuvia ♥ harmittaa kyllä kovasti kun omalle kohdalle on "siunausta" suotu sen verran etten voi ihan kangaspalaa käyttää rintsikoiden tilalla, mutta jos jossain tulee vastaan mielekkäät braletit niin mikskikäs niitä ei voisi laittaa päällekkäin :-) (siis normi rintsikat ja braletit)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että tykkäsit! ♥ Niinpä, miksipä ei! :>

      Poista