Järveä ympäri

Ei kommentteja:
nyyrikki-race nyyrikki-race nyyrikki-race nyyrikki-race nyyrikki-race nyyrikki-race nyyrikki-race nyyrikki-race nyyrikki-race nyyrikki-race nyyrikki-race nyyrikki-race nyyrikki-race nyyrikki-race nyyrikki-race nyyrikki-race nyyrikki-race nyyrikki-race nyyrikki-race

Olin torstaina Suolijärven kauniissa ulkoilumiljöössä kuvaamassa ensimmäistä kertaa ikinä järjestettyä Nyyrikki Race -tapahtumaa. Oli kisalähtöjä ja rennompia höntsälähtöjä, ja koko järven ympäri kulkeneen reitin pituus viitisen kilometriä. Matkan verralle oli järkätty erilaisia temppuratamaisia pisteitä aina kiipeilystä ryömimiseen ja tasapainottelusta Mavericksien (amerikkalaisen jalkapallon joukkue TTYllä) läpi juoksemiseen. Vois sanoa, että aika hauskaa settiä siis!

Jos ite yhtään tykkäisin juoksemisesta tai joskus oppisin tykkäämään (jota kyllä hyvästi epäilen), olis ihan huippua osallistua tommosiin muutenkin kuin kameran takaa kuvaillen. Nyt mä olin todennäköisesti ainut jolla vähän jäätyi näpit, kun muutoin oli aivan huippukaunis, tyyni ja osin aurinkoinenkin sää. Aika onnekasta, kun marraskuu on muutoin jo aika riskaabelia aikaa järkätä ulkotapahtumia.

Mun kameran objektiivi ei ole mikään ideaali liikkuvien kohteiden kuvaukseen, sillä tällä ei voi zoomailla ja tarkennuspistettä pitää siirrellä manuaalisti. Aika haastavaa siis, jos kuvattavat kohteet ovat ainoastaan juoksevia ihmisiä! Nää kuvat eivät kumminkaan olleet mitään potretteja, joissa tarkkuus olisi ollut kovin tarkka aspekti, vaan sitä tärkeämpää oli tunnelman ja meiningin välittyminen. Ja siinä pieni epätarkkuus saattaa vain parantaa efektiä vauhdista. :) Vai eikö näytäkin hauskalta?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti