Valencia kuvina

6 kommenttia:

Meidän Valencian reissu viidessäkymmenessä kuvassa ja muutamassa sanassa:


Aamupalacroisantit sisäpihan miniparvekkeella auringossa.
Mercadillo de benicalap -torilla.
Keramiikkamuseossa.
Eipä niitä Suomen finaalipelejä silti missattu.
L'Hemisfèric
El Museu de les Ciències Príncipe Felipe
El Palau de les Arts Reina Sofía
 Port Saplaya, eli värikäs "pikku-Venetsia".


12 päivää Valenciaa, aurinkoa, aamupalacroissanteja, rentoutumista ja tutkimusmatkoja. Ei lomasuorittamista eikä liian suuria tavotteita. Me majailtiin tää loma meidän kavereiden luona (iso kiitos heille majoituksesta), metromatkan päässä keskustassa vähän pienemmässä kylässä – tai espanjalaisessa lähiössä, miten sitä ikinä haluaakaan kutsua. Vaikka metrin leveässä sängyssä oli kahdella hengellä aika tiivis tunnelma, niin oli kyllä helppoa, ettei tällä kertaa tarvinnut hommata hotellia tai hostellia.

Saatiin ottaa rennosti, tehdä itse ruokia ja kulkea omaan tahtiin kaksin metrolla ja kävellen, tai porukalla autolla. Syödä aamupalaa parvekkeella, ottaa aurinkoa sisäpihan altaalla, käpeksiä keskustassa ilman päämäärää. Torkahtaa puistoon toisen syliin, shoppailla koko sen majoituksessa ja ruuassa säästetyn rahan verran, ja etsiä nälkäisenä epätoivoisesti jotain ruokaa tarjoilevaa ravintolaa aina kesken sen pahuksen siestan. Oli mukavaa. Toivottavasti se tunnelma välittyy teillekin.


ps. Vinkkejä Valencian reissua suunnitteleville löytyy tästä postauksesta.
6 kommenttia:
 1. ah, miten sielu lepää näissä kuvissa. niin upeita. Kävin itse lyhyellä reissulla opiskelijoiden kanssa Valenciassa, kun olimme Castellon De La Planassa ja oli kaunis kaupunki. <3 Ehkä pian takaisin Castelloniin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kurkkasin Castellonista kuvia googlen kautta, näytti viihtyisältä. <3

   Poista
 2. Todella kauniita ja monipuolisia kuvia! Välittyy kyllä kuvista että on ollut hyvä reissu :)

  VastaaPoista
 3. Vau miten upeita kuvia! <3 Näyttää niin kivalta paikalta ja myös monipuoliselta! Löytyy vaikka mitä tekemistä ja nähtävää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Valencia on monipuolinen, siellä tarjota on lähes kaikkea mitä muissakin turistien tähän asti enemmän suosimissa espanjalaisissa suurkaupungeissa, mutta paikallisemmalla ja ehkä siten myös aidomman espanjalaisella vivahteella. :)

   Poista