Uusi valokuvausblogini on julkaisu – Helmi Hytti Photography

Ei kommentteja:

http://photo.helmihytti.fi

valokuvaaja-tampere valokuvaaja-tampere valokuvaaja-tampere valokuvaaja-tampere valokuvaaja-tampere


Mun piti tehdä tän pitkän viikonlopun aikana kaikkea ihan muuta kuin sitä, mitä tein.

Oli isot diy-ideat ja ajatus siitä, että oon nyt tehokas ja teen kerrankin jotain postauksia säästöön tulevaisuutta ajatellen. Syksyä varsinkin, silloin on kumminkin niin kiire aina.

Ja mitä mä tein. Uuden blogin.

Että menipä taas niin nappiin nää suunnitelmat. Hyvä minä.

No joo, oikeesti aloitin tän sivun tekemisen jo toukokuussa. Jaksoin kuitenkin vasta tällä viikolla jatkaa urakkaa, että sain ulkoasun siedettävään kuntoon. Luulin taas liikoja, että olis nopee homma ja yhdessä illassa valmis. Mutta taas se sitten venyi ja vaati useemman päivän työn, että sain sivun toimimaan siedettävällä tavalla ja jotain sisältöä sinne tyhjään arkistoon... Uuh. No jos nyt hetken kelpais.

http://photo.helmihytti.fi

Helmi Hytti PHOTOGRAPHY

Tosi mielikuvituksellinen nimi joo tiiän.

Tää uusi blogi on tarkoitettu sivustoksi mun valokuvausduunille, jota teen nykyään virallisesti toiminimellä. Oon siis sivutoimisesti yrittäjä. Niin pelottavalta kuin se kuulostaakin.

En oo mitenkään erityisemmin markkinoinut itseäni. Ainoastaan sen verran, että oon tänne blogiin laittanut linkin mun galleriaan ja luonut valokuvaukselle oman Facebook-sivun.

Nyt loin sille oman instagram-tilinkin, löytyy nimellä @helmihyttiphoto. Tyhjää on vielä sielläkin, mutta kyllä mä sinne matskua tuun laittamaan. Ihan eri sisältöä kuin mun normitilille, helpompi tälleen eritellä tää valokuvausduuni ja se henkilökohtaisempi instagram-tili. Saat seurata jos uskallat.

Käytännössä tää uusi sivusto käsittää vain sellaista materiaalia, jota tänne mun normiblogiin ei todennäköisesti koskaan tule. 

Mikään täällä ennen näkynyt materiaali ei siis lopu tämän takia, koska näitä kuvia ei täällä ole ennenkään näkynyt. Käytännössä tän valokuvausblogin puolelle tulee parhaimpia otoksia kuvauskeikoilta, juhlista, henkilökuvauksista ja sen sellaisista. Ja toki sieltä löytyy jotain suuntaa-antavia hinnastojakin. Pääasiassa vain kuvia ilman mitään sen suurempia tarinointeja.

Varmaan sieltä kumminkin puuttuu jotain oleellista, mutta kyllä se nyt saa luvan olla julkaisukunnossa. Täydentelen sitten sitä mukaan kuin täydennettävää löytyy.

Tervetuloa vierailulla! Saa vinkata kaverillekin, varsinkin jos se ääneen miettii, että pitäis löytää joku kuvaaja. ;)


Saa muuten kertoa, miten tuo sivu oikein toimii teillä! Tai miltä ylipäätänsä näytti?

Oon repinyt hiuksiani päästä, kun oon koittanut saada sitä toimimaan. Nyt se näyttää hyvältä mun läppärillä, kohtuullisen ookoolta kännykällä, ja siedettävältä isolla näytöllä. Hirveetä taistelua. :Dps. Tätä valokuvausblogiakin voi seurata normaalisti Bloggerissa, jos klikkaa tästä tai lisää linkin erikseen lukuluetteloonsa. Sieltä on vaan ulkoasusta karsittu pois kaikki Blogger-vaikutteet, naamioitu enempi kotisivumuotoon. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti