Esittely

Ei kommentteja:
helmi hytti

Moi, mä oon Helmi! 

Sukunimi on Hytti, mutta en koskaan muista sanoa sitä virallisissa esittelyissä. Tajuun sen aina vähän myöhässä niin, ettei enää kehtaa lisätä, ja ilmaan jää leijumaan arvoitus, oliko sen nimen edessä äänetön "the" vai ei. Mut mitenkä vaan, tervetuloa lukemaan Helmihytti -blogia!

Perusfaktat tiivistetysti: 

Oon 25, opiskelen arkkitehtuuria, harrastan paljon käsitöitä ja teen sivutyönä valokuvausta ja some-sisällöntuottoa. Eli siis opiskelija, toimistotyöläinen ja yrittäjä samassa paketissa. Tällä hetkellä asun yksinäni Firenzessä ja yritän saada kasaan diplomityötäni, ja suunnittelen samalla etänä kesähäitä.

Oon urbaani luonnonlapsi, mun jodel-hometown on Tampere, kengännumero 36,5 ja salainen paheeni Temptation Island. Oon vähän naiivi ja enemmän määrätietoinen ja valitsen juoksulenkin sijaan päiväunet.

Näen maailman kauniina, mutta tekstilajini on ennemmin ällörealismi kuin teennäinen silottelu.

Mulla on niin paljon ideoita ja erilaisia projekteja, jotka haluaisin toteuttaa, että jäisin mielelläni niiden pariin varhaiseläkkeelle jo nyt.

Tykkään kaikenlaisesta käsin tekemisestä nikkaroinnista neulomiseen, kirppareista, suomalaisesta designista, välikausisäistä. Meidän kodin pääelementit on puu ja musta metalli, mua kuvaa parhaiten karkea punatiiliseinä. Edellisessä elämässä olin varmaan laiskianen, seuraavaan evoluutio tekee musta varmaan semmosen näyttelyavajaisesta toiseen tehokkaasti tissuttelevan hampputukkaisen napanöyhtätaiteilijan. Tai työnarkkis-muurahaisen.

Kirjoitan inspiraatiosta ja sen toteuttamisesta

Kun joku idea iskee, se ei hellitä ennen kuin sen on vähintäänkin kirjoittanut muistiin jonnekin. Yleensä se iskee töissä. Tai auton ratissa. Joskus se katoaa heti kun tuut kotiovesta sisään, ja palaa just kun oot menossa nukkumaan.

Joskus inspiraatio on vain ohikiitävä hetki tai tunne. Se voi liittyä kirjoittamiseen, valokuvaukseen, käsitöihin tai arkeen. Kerran inspiroiduin siivoamaan. Se oli hämmentävä hetki. Meni nopeasti ohi.

Mulla lentää inspiraatio usein aika korkealla, ja sen mukaan tää blogikin myötäilee.

Sisältö käsittää erityisesti

Joskus kirjoitan myös


Entä kenelle tää blogi sopii?

No käytännössä kelle tahansa, joka etsii jotain inspiraatiota arkeensa, jotain ideoita ja ohjeita, luettavaa tai ihan vaan nättejä kuvia katseltavaksi. Voi siis etsiä jotain tiettyä tai satunnaisia vinkkejä, tai fiilistellä mukana.

Oon kirjoittanut täät blogia jo yli viisi vuotta, ja satunnaisista itselle ladotuista suorituspaineista huolimatta nauttinut joka hetkestä. Toivottavasti tekin!  ❤


Top 9 postaukset kuuden vuoden ajalta


Siirry helposti teemasta toiseen kategorioiden avulla, ne löytyvät blogin yläreunan valikosta esittelyn vieresstä!

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti