Helmi Hytti Photography

3 kommenttia:
valokuvaaja-tampere

Piditkö blogissani näkemistäsi kuvista? Etsitkö juhliisi tai henkilökuvien ottajaksi kuvaajaa, joka osaa vangita tunnelman?

Aloitin valokuvauksen monta vuotta sitten kuvaten lähinnä omaksi ja läheisten iloksi sekä bloggaamisen sivutuotteena. Pikkuhiljaa kokemusta on karttunut ja harrastus on laajentunut uusiin ulottuvuuksiin.

Nyt valokuvausharrastuksen kanssa on otettu seuraava askel, ja toiminta pyörii virallisesti toiminimellä, sivutoimisesti opiskelun ja muiden töiden ohessa.

Pirskeet, potretteja tai jotain muuta kuvattavaa?

Vahvuuksiani ovat ihmisten kuvaaminen luonnossa ja kaupunkimiljöössä, sekä dokumentaarinen tapahtumien ja juhlien taltioiminen, joihin kamerakalustonikin parhaiten sopii.

Tästä linkistä voit siirtyä suoraan valokuvaussivulleni.

Voit tutustua kuviini siellä, galleriasivullani tai vaikka täällä blogissani. Täällä blogissa tosin käsittelen enemmän oman elämääni liittyvien tapahtumien tallentamista, kuin muiden henkilöiden.

Tarjoamiini kuvauspalveluihin kuuluu mm. henkilökuvien kuvaus, kuten

sekä erilaisia tapahtumiaJos sulla on mielessä joku kuvausidea tai -tarve, laita viestiä, niin katsotaan mitä saadaan aikaan! Liikun erityisesti Tampereen alueella, mutta tarpeen tullen huristelen kauemmaskin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää esimerkiksi sähköpostitse, täällä blogissa tai vaikka facebookissa!Jos tykkää sivustani Facebookissa, niin pysyt kärryillä viimeisimmistä meiningeistä ja tarjouksista!

Tämä työmaa on vielä sen verran alkutekijöissään, että olen superkiitollinen, jos haluat jakaa sivuni tai julkaisuni eteenpäin, tai vinkata palveluistani kavereillesi, jos hän puhuu kuvaajan etsimisestä.

Kiitos! ♥


valokuvaaja-tampere valokuvaaja-tampere valokuvaaja-tampere
3 kommenttia:
 1. Kivoja kuvia sulla! :)

  Mihin hintaan teet noita? Ja onko ollut kysyntää? Kannattaisiko kokeilla? Itseäkin nimittäin kiinnostaa valokuvaus alana, joten sen takia kyselen (ehkä)hiukan hölmöjäkin kysymyksiä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mikään kysymys ei oo hölmö, mutta oon aika aloittelija tän homman kanssa, joten en välttämättä oo paras vastaamaan. :D Kysyä saa silti! Tuun varmasti kirjoittamaan tänne aiheesta postauksia, jahka oon saanut vähän enemmän kokemusta.

   Kysynnästä on vaikea sanoa, koska en ole markkinoinut itseäni juuri ollenkaan. Laitoin blogiinkin tämän sivun vasta hiukan aikaa sitten. Keikkoja kyllä on, mutta aloittelen siis aika pikkuhiljaa. Valokuvaus on mulle tällä hetkellä sivutyö päivätöiden ja opiskeluiden lisäksi. :)

   Hinnoittelu riippuu ihan siitä, millaisesta kuvauksesta on kyse. Mulla ei oo ehtinyt syntyä vielä vakiintuneita hintoja tai paketteja (paitsi yliopistojen vuosijuhlakuvauksessa, jota oon tehnyt pidempään ja jossa on aika vakiintunut asiakaskunta), joten arvioin hinnat tällä hetkellä asiakaskohtaisesti.

   Mulla on paraikaa työnalla erillinen valokuvausblogi, johon tuun laittamaan portfoliomaisesti kuvia, hinnastoja ja sen sellaista. Linkkaan sen sitten tänne ja tuonne Facebook-sivulle! :)

   Mä sanoisin että tietysti kannattaa kokeilla, jos valokuvaus on sellainen aihe joka sua kiinnostaa! Kannattaa kuitenkin perehtyä aiheeseen ensin (googlettaa vinkkejä kokeneimmiltakin kuin minä :D), ja kokeilla tehdä keikkaa ensin vaikka harrastuspohjalta. Silleen siihen saa parhaiten kosketuspintaa. :) Mullakin tää alkoi aikalailla sen pohjalta – en siis alunperin suunnitellut alkavani valokuvausyrittäjäksi, enkä tähdännyt siihen. Se vaan jotenkin muodostui tuossa keväällä luonnostaan järkeväksi vaihtoehdoksi, kun keikkoja alkoi kertyä. :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksista, mukavaa saada vähän eri pohjilla olevilta kuvaajilta vastauksia!

   Itse kuvailen ihan harrastepohjalta kuvia siskon kanssa ja laitetaan sitten nettiin julkiseksi. Onhan niitä muutama kysellytkin omaan käyttöön ja yksi teki kalenterin hänen tapahtumastaan ottamista kuvista. Eli ihan hyvä pohja kumminkin, ainakin minun mielestä.

   Onnea ja menestystä sulle kuvaamiseen, toivottavasti tästä mullekkin jonkinlainen ura urkenee! :)

   Poista